2014-04-22 16:17:15• hírek • Kocsis Zoltán

A 87. percben még 1-4-volt...

Hosszú ideig emlékezetes marad a Lorient - Montpellier bajnoki a francia labdarúgás ismerői és kedvelői számára. És nem csak azért, mert a meccsen nyolc gól esett - nem mintha önmagában ez nem lenne ok arra, hogy bevésődjék a kollektív emlékezetbe. A mérkőzés azonban bővelkedett drámai fordulatokban: emberhátrányban szerzett három gól, utolsó három percben ledolgozott komoly hátrány.

A két évvel ezelőtti bajnok a 26. percben örülhetett először, amikor Remy Cabella egy pazar csel és egy remek lövés után megszerezte a vezetést. Három perccel később azonban Geoffrey Jourden kiállítást és büntetőt érően szabálytalankodott, Jeremie Aliediere pedig kiegyenlített.

A meglepő fordulatok azonban még ezután következtek: az emberhátrányban szereplő Montpellier M'Baye Niang, Jean Deza és Cabella góljaival a 81. percre 4-1-es előnyre tett szert. Az igazi bomba azonban még mindig hátra volt: Kevin Monnet-Paquet a 87. percben szépített, Vincent Aboubakar a 90. percben minimálisra csökkentette csapata hátrányát, a 93. percben pedig el is törölte azt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: